Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Συμπλήρωση ερωτηματολογίου για τη συμμετοχή σε πρόσκληση χρηματοδότησης Ι.Φ.Π.

 

Αξιότιμοι/ες Κύριοι/ες,


Σε συνέχεια των μηνυμάτων που έχετε λάβει με ημερομηνίες 14/7 και 28/7 σχετικά με τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου για τους ιαματικούς φυσικούς πόρους που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή σας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι οι υποβολές των ερωτηματολογίων μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι 29.09.2017, επιλέγοντας αποκλειστικά τον παρακάτω σύνδεσμο («Έναρξη ερωτηματολογίου»).

Ο σύνδεσμος είναι μοναδικός για κάθε ηλεκτρονικό παραλήπτη και η αποθήκευση των δεδομένων γίνεται αυτόματα ανά σελίδα συμπλήρωσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συλλογής δεδομένων. Μπορείτε να επανέρχεστε στο μενού συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου για ενδεχόμενες τροποποιήσεις/προσθήκες στοιχείων, επιλέγοντας ξανά τον σύνδεσμο «Έναρξη ερωτηματολογίου» μέχρι την ημερομηνία λήξης της υποβολής (29.09.2017). Εάν στην περιοχή σας υπάρχουν περισσότεροι του ενός ιαματικοί φυσικοί πόροι σε διαφορετικές τοποθεσίες, τα στοιχεία τους πρέπει να καταγραφούν σε ξεχωριστά ερωτηματολόγια. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας στείλουμε επιπρόσθετους συνδέσμους.

Το παρόν μήνυμα δεν αφορά όσους δήμους:

-έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής των απαντήσεών τους
-έχουν ήδη ξεκινήσει τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ακολουθώντας τον μοναδικό σύνδεσμο της προηγούμενης πρόσκλησης μέσω survey monkey (ημερομηνία αποστολής: 14/7/2017)
-μας έχουν ενημερώσει εγγράφως ότι δεν υπάρχουν ιαματικοί φυσικοί πόροι στην περιοχή τους.

Επισημαίνεται ότι φορείς οι οποίοι δεν θα συμπληρώσουν το παρόν ερωτηματολόγιο δεν θα έχουν δικαίωμα υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης πρόσκλησης.
Για επιπλέον πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου μπορείτε να απευθύνεστε στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στοιχεία επικοινωνίας: κα Μαρίνα Γαλανοπούλου, τηλ. 210 3332658, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλ.: 210 3332845,  210 3332842, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και περιμένουμε τις συμμετοχές σας.

Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης

Ειδική Γραμματεία Τομεακών Ε.Π. ΕΤΠΑ & ΤΣ 

 

Έναρξη Ερωτηματολογίου