Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια Προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στο Δήμαρχο Τήνου Γ. Σιώτο για τη καθοριστική συμβολή του στην σύλληψη μελών του Ρουβίκωνα

Γ. Πατούλης: Η υπεύθυνη στάση του συναδέλφου Δημάρχου Τήνου ξεγύμνωσε τη  κυβέρνηση που δεν έχει αποδείξει πως διαθέτει τη πολιτική βούληση να επιλύσει ένα τόσο σοβαρό θέμα

Με αφορμή τη σύλληψη 8 μελών της οργάνωσης Ρουβίκωνα μετά από μήνυση του δημάρχου Τήνου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

 

«Αξίζουν συγχαρητήρια στο συνάδελφο Δήμαρχο Τήνου Γ. Σιώτο για την απόφασή του να υποβάλει μήνυση κατά του Ρουβίκωνα για την εισβολή μελών του στο δημαρχιακό μέγαρο της Τήνου.

Τα γρήγορα αντανακλαστικά του και οι πρωτοβουλία που ανέλαβε είχε ως συνέπεια να συλληφθούν μέλη του Ρουβίκωνα τα οποία μέχρι σήμερα δρούσαν ανενόχλητα.

Ο δήμαρχος Τήνου έπραξε με σύνεση και αποφασιστικότητα επιβεβαιώνοντας ότι δεν εκπροσωπεί μόνο το θεσμό της Αυτοδιοίκησης αλλά μια ολόκληρη κοινωνία την οποία έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε.

 Η κατάθεση μήνυσης από πλευράς του δημάρχου οδήγησε με τη διαδικασία του αυτοφώρου σε 8 συλλήψεις.

Η υπεύθυνη στάση ενός εκπροσώπου της της Αυτοδιοίκησης ξεγύμνωσε μια κυβέρνηση η οποία μέχρι τώρα δεν έχει αποδείξει ότι έχει τη διάθεση και τη πολιτική βούληση να επιλύσει ένα τόσο σοβαρό θέμα».

Κατηγορία: