Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών γιόρτασε την Ανάσταση ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης

anastash18 1

Γ. Πατούλης: « Με δύναμη, πίστη και με τους πολίτες στο πλευρό μας η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια για ανάκαμψη των τοπικών μας κοινωνιών και την αναγέννηση της πατρίδας μας»

Στον μεγάλο εορτασμό της Αναλήψεως του Κυρίου συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μαζί με πλήθος πιστών. Της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’ και ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, στη Μητρόπολη Αθηνών.Ο κ. Πατούλης, αντάλλαξε ευχές με τους παρισταμένους για υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα, οικογενειακή και προσωπική πρόοδο.
Στο αναστάσιμο μήνυμά του ανέφερε: «Το Αναστάσιμο Φως ας τροφοδοτήσει με Δύναμη και Πίστη τις Ψυχές μας για να πορευτούμε με Σταθερά Βήματα και Αποφασιστικότητα προς μία Κοινή Πορεία Δημιουργίας και ένα Καλύτερο Μέλλον για Όλους μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενωμένη, με όραμα και σχέδιο θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για να κερδίσει η χώρα το στοίχημα της ανάπτυξης. Με τους πολίτες στο πλευρό μας θα εργαστούμε για την ανάκαμψη των τοπικών μας κοινωνιών και την αναγέννηση της πατρίδας μας».  

anastash18 1

 

Κατηγορία: