Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Παρουσία του Νίκου Γκάλη η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του Δημήτρη Παπανικολάου στις 22 Δεκεμβρίου στο King George

Η ΚΕΔΕ, ο Δήμος Αμαρουσίου, η AIRPAPACTION, η TCS και ο Νίκος Γκάλης σας προσκαλούν στην επίσημη συνέντευξη τύπου παρουσίασης της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης "NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME" για την είσοδό του στο HALL OF FAME

Η Συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο King George Hotel - Αίθουσα BALL ROOM 3 στον 1ο όροφο.

 

                                                Εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της www.ticketmaster.gr.  Από σήμερα (20/12) έως και την Παρασκευή (22/12) από τις 10:00 έως τις 14:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Nick Galis hall of famous game και στην είσοδο του Δημαρχείου του Αμαρουσίου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο αγώνας προς τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδό του στο hall of fame θα γίνει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.


Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα στο "Χαμόγελο του παιδιού" και στην "Κιβωτό του κόσμου".

gallis