Πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφιών

Οι 1000 πρώτες δωρεάν μαστογραφίες στην ακριτική Ελλάδα, από την ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρεία

Γιώργος  Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ : «Οργώνουμε την Ελλάδα για να σταθούμε δίπλα στον ευπαθή πληθυσμό και να σωθούν ζωές»

Στην Τήλο βρίσκεται ο κινητός μαστογράφος της Αντικαρκινικής Εταιρείας που πραγματοποιεί με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ Πρόγραμμα Προληπτικού Έλεγχου και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

 

Διαβάστε περισσότερα: Οι 1000 πρώτες δωρεάν μαστογραφίες στην ακριτική Ελλάδα, από την ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την...

Στο Δήμo Καβάλας στις 15 &16 Μαίου 2018 το Πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφιών που υλοποιεί η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

 
Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: «Προσφέρουμε τη δυνατότητα στις ανασφάλιστες γυναίκες της χώρας να κερδίσουν με τα κατάλληλα εργαλεία τη μάχη που η ασθένεια δίνει με τον χρόνο και την έλλειψη ενημέρωσης»

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται το Πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφιών που απευθύνεται σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες από 40 έως και 70 ετών 50 Δήμων της χώρας, και έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

 Ο κινητός μαστογράφος θα βρίσκεται στο Δήμο Καβάλας για το διήμερο 15 και 16 Μαΐου, ανταποκρινόμενος στην πολλαπλή ζήτηση, που, όπως αποδεικνύεται, παρουσιάζει το πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου και Ενημέρωσης της Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε όσους δήμους έχει μέχρι τώρα πραγματοποιηθεί. Το πρόγραμμα έχει ήδη παράσχει περισσότερες από 550 μαστογραφίες στους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Τοπείρου, Ορεστιάδας, Τροιζηνίας-Μεθάνων,  Πόρου, Επιδαύρου και Σουφλίου, σε λιγότερο από ένα μήνα αφότου η ΚΕΔΕ ανανέωσε την υποστήριξη της δράσης, συμβάλλοντας στην υλοποίηση της χορηγικά αλλά και οργανωτικά.

Διαβάστε περισσότερα: Στο Δήμo Καβάλας στις 15 &16 Μαίου 2018 το Πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφιών που υλοποιεί η ΚΕΔΕ σε...

Συνεχίζεται στους Δήμους της χώρας το Πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφιών που υλοποιεί η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

van mastografos kede

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: « Προτεραιότητα μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατό περισσότερες Ελληνίδες και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας»

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται το Πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφιών που έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το οποίο απευθύνεται σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες από 40 έως και 70 ετών.

Διαβάστε περισσότερα: Συνεχίζεται στους Δήμους της χώρας το Πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφιών που υλοποιεί η ΚΕΔΕ σε...

Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, δωρεάν μαστογραφικοί έλεγχοι σε 50 Δήμους της χώρας

 ΚΕΔΕ 7 11 2017

Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: « Στόχος μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατό περισσότερες Ελληνίδες και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες της ασθένειας του καρκίνου του μαστού»

Ξεκινάει από την επόμενη εβδομάδα η νέα φάση του προγράμματος προληπτικής ιατρικής, έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού αλλά και συμβουλευτικής υποστήριξης των πολιτών σε Δήμους της χώρας, το οποίο χρηματοδοτεί η ΚΕΔΕ και το υλοποιεί σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. 

Διαβάστε περισσότερα: Με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, δωρεάν...